Wie zijn wij?

 

.Ik ben  Marien SchrijverHBO gediplomeerd hondengedragstherapeut, HBO gediplomeerd deskundige met betrekking tot probleemgedrag bij honden, gecertificeerd G&G kynologisch instructeur en heb de opleiding omgang hond, algemene vorming en Bach Bloesem Remedies met succes afgerond. Om onze kennis up to date te houden is bijscholing een constante factor.

Mijn vrouw, Hedwig Schrijver en ik zijn actief op tentoonstellingen en wij fokken kleinschalig met uitsluitned verantwoorde combinaties. Zij heeft het diploma Algemeen Kynologische kennis, het diploma Vakbekwaamheid Honden en Kattenbesluit, is voedingsdeskundige en wij hebben een door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied gecertificeerde kennel en sinds 2010 een internationaal erkend gedrags- en opvoedcentrum:  Dog Discipline.

 

30 jaar geleden kwam Donar, een Old English Sheepdog, in ons gezin en wij gingen meteen naar een hondenschool. Het was een echte werkhond en hij behaalde als eerste bobtail in Nederland die het GG3 diploma. Intussen hadden wij ons gezin uitgebreid met nog een Bobtail reu: Sparkle Square's China Blue. Hij was naast een  goede werkhond ook een bijzonder goede showhond. China is een multikampioen. Hij heeft ondermeer 4 keer de winner in Amsterdam gewonnen, was Wereldkampioen, Bundessieger en nationaal, international kampioen maar bovenalles was hij een geweldige kameraad. Later hebben diverse Shelties, een Teckel en een Oudduitse Herder, Xena,ons gezin verrijkt.  Xena hebben wij vanuit de gedragstherapie overgenomen en zij heeft zich bij ons ontwikkeld tot een voorbeeldige hond die van grote toegevoegde waarde was binnen de gedragstherapie.Momenteel maken Timberly, onze Oudduitse Herder, Bindu, onze Tibetaanse Terrier en Daddy, een Stafford/ Pitbull mix  deel uit van onze roedel. Wij hebben Daddy overgenomen en zijn inmiddels zijn 4de eigenaar. Niet dat hij hier enige moeite mee heeft....Als hij slaapt bedekt hij zijn ogen en neus met zijn voorpoten. Zo zie je maar weer dat elke hond zijn eigen trekjes heeft!

Tiffy is een geadopteerd Spaans opvanghondje , Barani en Din Din zijn 2 dochters van Bindu en Lhamo heeft zeer recent ons roedel verrijkt.

Je kunt dus stellen dat honden altijd een rol in ons gezin spelen.